I després

CLASSES A ALUMNES QUE MARXEN A ALEMANYA

Compartiu aquesta història

L’alcalde de Sant Feliu, Joan Alfons Albó, el regidor d’Ocupació, Juanjo Garcia Cañadas i la regidora d’Educació, Júlia Vendrell, varen visitar fa uns dies als alumnes que han iniciat el curs d’alemany bàsic, una quinzena de persones, que durant aquest 2015 marxaran a estudiar Formació Professional Dual Remunerada a Alemanya.
Es tracta d’un programa acordat amb el govern alemany que no té a veure directament amb els endegats anteriorment amb la ciutat agermanada de Mindelheim (Baviera), la qual cosa ha permès que Sant Feliu de Guíxols hagi estat escollida per l’experiència anterior essent pionera en aquests acords.
Juanjo Garcia declarava que “el programa de Formació Professional Dual amb la ciutat agermanada implica per part de l’alumnat que hi anirà a treballar (hostaleria) una gran feinada. Feina i disciplina per aprendre un idioma difícil. Feina per aprendre a viure en un país molt diferent. Condicions adverses, buscar-se la vida en moltes ocasions. Tot plegat és un esforç constant però té com a recompensa que el títol aconseguit és dels millors a Europa, reconegudíssim. Saber llengua alemanya, avui, és molt ben valorat.
Val a dir que l’esforç és fort, però la perseverança val la pena. Els pares dels que ho estan aconseguint, n’estan més que orgullosos”.
Les classes estan essent impartides per la professora Imma Ferrer.

El més llegit

I després