I després

Celebrat l’acte d’ERC Guíxols per posar de relleu que es “pugui seguir fent la tasca” del darrers anys

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge, ERC Guíxols ha organitzat un acte per posar de relleu “que cal que el Govern de la Generalitat pugui seguit fent la tasca que ha fet aquests darrers tres anys”.

El regidor de la formació a Sant Feliu, Jordi Cambronero, ha recordat “tot allò que alguns deien que eren impossibles i que ERC ha aconseguit fer possible, sovint treballant en solitari: indults, sedició, amnistia, rodalies”, destaca el grup municipal.

El Conseller de Salut, Manel Balcells, ha afirmat que han presentat una proposta de licitació del concurs d’idees del nou Trueta” amb “25 milions d’euros compromesos pel projecte executiu i això ha estat gràcies a totes les gestions que s’han desencallat en aquests darrers 3 anys”.

També ha recordat que “s’està treballant” per fer possible el nou hospital comarcal del Baix Empordà. Balcells també ha afirmat que l’acte a la nostra ciutat el tenia agendat des de feia mesos “per venir a explicar el que s’estava fent des del Govern”.

Per la seva part, la cap de llista d’Esquerra per Girona, Laia Cañigueral, ha afirmat que “amb només 33 diputats republicans hem aconseguit ser la Catalunya dels rècords gràcies a picar pedra i treballant per la transformació social del nostre país”.

També ha destacat que “la salut pública és essencial pels gironins i gironines” i que per aquesta raó “hem posat tots els esforços per reduir les llistes d’espera, que fins ara ho hem fet en un 30%, contractar més professionals sanitaris, ampliar i construir nous centres d’atenció primària”, entre altres qüestions.

El més llegit

I després