I després

Celebrat a Sant Feliu de Guíxols el Control Federatiu Pre-selecció Fedas

Celebrat a Sant Feliu de Guíxols el Control Federatiu Pre-selecció Fedas

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Sant Feliu de Guíxols el Control federatiu FEDAS pre-selecció espanyola 2021 de natació amb aletes i velocitat en immersió, organitzat per l’Aquàtic Club Xaloc. Es tracta d’un campionat nacional on han assistit els nedadors, els quals tenen les millors marques registrades a cada prova durant la temporada 2020-21.

Aquesta competició es realitza cada any en una seu diferent i té com a objectiu que els nedadors registrin les marques mínimes per accedir a les seleccions nacionals de natació amb aletes que es confeccionen a finals del mes d’abril de l’any 2022 per assistir, d’una banda, a l’europeu Júnior que se celebra a Polònia i al mundial sènior que se celebra a Colòmbia.

En aquesta edició hi han participat un total de 125 nedadors de 19 clubs diferents de tot el país i s’han nedat un màxim de dues sèries per sexe de cadascuna de les proves existents en aquesta disciplina: proves que van des dels 50 fins als 1500m Superfície, dels 50 als 400m Bifins, dels 100 als 400m Immersió i els 50m Apnea.

Hem pogut veure com els nedadors de tots els equips participants estan en un gran estat de forma: s’han pogut veure proves molt espectaculars i emocionants, fins al punt que s’han registrat 9 nous rècords d’Espanya, de categories Júnior i Sènior; i diversos esportistes han aconseguit el seu objectiu de fer marques mínimes per accedir a la selecció nacional.

L’Aquàtic Club Xaloc hi ha aportat 6 nedadors Laia Bofill, Mireia Brugulat, Sílvia Casamitjana, Ana López, Marc Martí i Afra Pujol, que han defensat les seves marques.

Aquesta prova organitzada per l’Aquàtic Club Xaloc, la FEDAS i la FECDAS, ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i La Corxera.

El més llegit

I després