I després

CELEBRADA LA PRIMERA CURSA D’ORIENTACIÓ DE LA COPA CATALANA 2019 DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Compartiu aquesta història

El passat diumenge 3 de febrer es va celebrar a Sant Feliu de Guíxols la primera cursa d’orientació de la Copa Catalana 2019, concretament pel Massís de Cadiretes. L’esdeveniment va estar organitzat pel Club de curses d’orientació Aligots de Girona i va comptar amb un total de 495 participants, un èxit total segons l’organització.

En la categoria absoluta masculina el guanyador va ser Quim Vich del Club d’Orientació Catalunya (COC) amb un temps de 46:34 minuts, seguit de Sergi Oliveras dels Aligots amb 48:20 i en tercera posició va quedar Eduard Vizcaya, del Club Montsant amb 48:27 minuts en el cronòmetre. En la categoria absoluta femenina va quedar campiona la Laia Gil, del Club Montsant amb 56:38 minuts, seguida per l’Annabel Valledor amb 57:32 i pocs segons després va aconseguir la tercera posició la Marta Bruns dels Aligots amb 58:24 minuts.

L’equip organitzador de la cursa i la junta del club van quedar molt satisfets sobre com va funcionar la jornada, on el bon ambient i les felicitacions van ser constants, i esperen repetir pròximament.