I després

Celebració de la Diada Nacional de Catalunya a Sant Feliu de Guíxols

A continuació podeu consultar els actes institucionals i previs que tindran lloc a Sant Feliu de Guíxols relacionats amb la celebració de la Diada Nacional de Catalunya de l'11 de setembre.

Compartiu aquesta història

A continuació podeu consultar els actes institucionals i previs que tindran lloc a Sant Feliu de Guíxols relacionats amb la celebració de la Diada Nacional de Catalunya de l’11 de setembre.

Activitats prèvies:

6, 7 i 8 de setembre: Cap de Setmana Jove al Guíxols Arena. Teniu tota la informació clicant aquí.

8 de setembre: a les 12 del migdia, audició de sardanes amb la cobla La Principal del Llobregat. Serà als Jardins Juli Garreta. Està organitzada per l’Agrupació Amics de la Sardana.

10 de setembre, vigília de la Diada, marxa de torxes per la independència amb sortida des del Salvament a les 21.30 hores. Organitza ANC Guíxols.

 

Actes institucionals:

Dimecres 11 de setembre

•A les 9.00 hores, ofrena floral a la tomba del President Josep Irla, amb l’acompanyament de l’Orquestra de Cambra de l’Escola de Música de Sant Feliu, al cementiri de la Ciutat.
•De 10.00 a 12.00, la Sala de Plens del primer pis de l’Ajuntament restarà oberta per contemplar la Senyera de Rafael Patxot.
•A les 11.00 hores, lectura del manifest i parlaments davant l’Ajuntament a la Plaça del Mercat 1 d’Octubre.
•A les 13.00 hores, ofrena floral al bust del president Josep Irla i lectura del manifest a la Rambla Generalitat.

 

El més llegit

I després