I després

CCOO I AJUNTAMENT ACOSTEN POSICIONS

Compartiu aquesta història

La secció sindical de CCOO i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols van fer arribar un escrit ahir al jutjat social número 2 de Girona demanant suspendre el judici previst per ahir mateix «per trobar-se les parts en vies d’arribar un acord», informava el Diari de Girona. CCOO tenia una pugna oberta amb l’anterior equip de govern des que van tirar endavant el conveni col·lectiu amb el suport de dos altres sindicats (UGT i SPPME-CAT). CCOO havia denunciat al jutjat social l’Ajuntament i les seccions sindicals d’UGT i SPPME-CAT per vulnerar presumptament el dret de tutela de llibertat sindical ja que Comissions considerava que se’ls havia exclòs de la negociació malgrat que tenen la majoria de representants.
A més, el maig passat, CCOO va presentar al·legacions al pressupost per aquest any que el llavors equip de govern va aprovar el 24 d’abril perquè no s’ajustava als tràmits i la relació de llocs de treball presentada era incompleta, ja que hi faltaven places que estan cobertes definitivament, places vacants i que no coincideixen amb la plantilla orgànica publicada.
Segons va explicar ahir el sindicat, el nou govern s’ha compromès a convocar la mesa general de negociació per estudiar canvis. De moment, el judici s’ajorna.
Per la seva banda el regidor de Règim Intern, Josep M. Muñoz, va declarar a la nostra emissora que, juntament amb la regidora de Recursos Humans, Sílvia Romero, s’han assegut amb els representants del sindicat i, a més d’acostar posicions, s’han dedicat a normalitzar les relacions que hi ha d’haver entre l’equip de govern i els representants dels treballadors. També va desitjar que les converses continuïn fluïdes per tal de poder desencallar el pressupost i que la setmana entrant es pugui anunciar que s’ha arribat a un acord amb la millor solució possible.

 

El més llegit

I després