I després

CAVALCADA DE REIS MULTITUDINÀRIA

Compartiu aquesta història

Multitudinària rebuda tant en el recorregut com en la salutació dels Reis d’Orient a Sant Feliu abans de l’escalada nocturna de Ses Majestats als domicilis dels més petits il·lusionats en aquesta nit tant especial.
Després de dies de patges distribuïts per diferents punts de la ciutat per recollir les cartes i els llistats de joguines preferits dels infants, dissabte i diumenge hi va haver festa grossa a Sant Feliu pels qui varen seguir els actes programats en els quals hi destacaven diverses novetats.
El dissabte es va celebrar l’arribada dels Carters Reials per mar, una iniciativa que va comptar també amb la presència del Garbí i de la pluja però això no va evitar l’activitat a la qual hi varen assistir molts ciutadans amb focs, la participació de Percussió Ganxona i l’espectacle de llum, música i foc al Monestir per encendre l’Estel de Betlem i el lliurament de cartes.
Diumenge la clàssica cavalcada, acte de rebuda al Monestir i més lliuraments de cartes, un recorregut en el qual també hi varen desfilar s els carters reials i on es va comptar amb una carrossa amb els Pastissers Reials així com sis personatges que representaven es escalers de Ses Majestats.
Una de les principals novetats fou, en l’apartat de noves mesures de seguretat, la instal·lació de tanques en un tram del recorregut des de la zona dels carrers Mercè i concepció fins la Rambla Vidal.

FALDILLA 1

 

FALDILLA 3

El més llegit

I després