I després

Castell d´Aro viurà una nova edició del Mercat Medieval

Compartiu aquesta història

Castell d´Aro celebrarà el proper dissabte 21 i diumenge 22 d´agost l´onzena edició del Mercat Medieval de la vila. La fira es podrà visitar en el nucli antic entre les onze i les dues del migdia i entre les sis de la tarda i les onze de la nit. Enguany, la fira compleix onze anys ininterromputs d´activitat i per celebrar-ho es potenciarà especialment la participació dels visitants, els espectacles d´animació al carrer i les activitats infantils. També hi haurà una cinquantena de parades amb productes artesanals i d´alimentació.
Tot aquest ambient estarà emmarcat amb vestuari de l´època, escenografia medieval i animació permanent. Amb aquesta nova edició del Mercat Medieval, la regidoria de Cultura, Turisme i Festes de l´Ajuntament de Castell – Platja d´Aro vol repetir l´èxit de les edicions anteriors, en les quals fins a 15.000 persones es van passejar pels carrers de la vila tot gaudint dels encants de l´Edat Mitjana.
Entre les novetats d´enguany destaquen diverses funcions com la del circ La Catapulta, la representació de la Llegenda de Sant Jordi, el torneig medieval, les animacions itinerants Etilio, El perfumer i Ramon dels boscos; la funció del faquir Scorpio o l´espectacle aeri Envedina de cristall. Aquesta onzena edició repeteix l´exposició i exhibició de falconeria. (Diari de Girona).

El més llegit

I després