I després

Castell d’Aro demanarà la Creu de Sant Jordi per al Pessebre Vivent

Compartiu aquesta història

Segons informa el DDG, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro demanarà a la Generalitat la Creu de Sant Jordi per al Pessebre Vivent de la població, que ha complert 52 anys i que consideren que és el més antic de Catalunya. Aquest pessebre està integrat per una gran majoria de figurants de la vila i es celebra cada any per aquestes dates, amb la col·laboració de l’Ajuntament.
Ho va comunicar l’alcadessa, Dolors Padilla, en el decurs d’una roda de premsa que es va realitzar al castell de Benedormiens. Padilla va explicar també que l’Ajuntament ha disposat durant aquest any de més de 300.000 euros procedents de la Unió Europea per a la inserció laboral de 50 persones sense feina.
L’alcaldessa platjarenca també va reconèixer que “els ajuntaments ho estem passant malament, amb dificultats econòmiques i, per això, almenys per al 2011, hi haurà una contenció en les inversions, però sense deixar de banda la promoció comercial i turística, que és una de les nostres més importants fonts d’ingressos”, afegint seguidament que “l’Ajuntament sempre estarà al costat de totes les iniciatives que sorgeixin per millorar el poble”.

El més llegit

I després