I després

Carrión aposta per un estacionament soterrat al Passeig dels Guíxols

Compartiu aquesta història

El candidat de Junts per Catalunya va ser entrevistat ahir en aquesta emissora on va repassar el seu programa electoral. Carrión defensa la necessitat d’un aparcament proper a l’eix comercial del centre per fomentar l’activitat de les botigues d’aquest sector. En aquest sentit, la proposta de Junts és un aparcament soterrat i de pagament per a unes 400 places sota el passeig dels Guíxols.

Una proposta que Carrión manté com a viable i defensa que hi ha empreses interessades en tirar endavant. Seria complementaria amb més estacionament a la zona de Calassanç.

Carrión recorda que a l’inici del mandat hi havia consens amb actuacions com el Thyssen, la rehabilitació de l’Asil Surís o l’aparcament soterrat, però que el govern va anar virant oblidant aquests projectes que ells mantenen.

Proposa fer habitatge de protecció oficial i facilitar que es puguin desenvolupar els sectors on es poden construir pisos lliures. 

El candidat de Junts assegura que Tots per Sant Feliu i PSC ja tenen tancat un pacte postelectoral per governar plegats 4 anys més i es presenta com alternativa a l’actual govern i el seu model.

El més llegit

I després