Aquest cap de setmana Carme Andrés rebia, per sorpresa, un merescut homenatge pels seus 30 anys com a presidenta de la delegació de Catalunya Contra el Càncer (branca catalana de l’Asociación Española Contra el Cáncer) a Sant Feliu.

El sopar es va celebrar a Girona, on fou convidada per la delegació gironina de l’associació a la capital, en el decurs del qual la vetllada es va transformar en una celebració on Carme Andrés fou la protagonista per la seva dedicació incondicional i perseverança en la lluita per combatre aquesta malaltia.

No hi varen faltar “les joves” com ella anomena al grup de guixolenques que la succeeixen en la seva col·laboració generosa i desinteressada d’aquesta associació localitzada a Sant Feliu de Guíxols i que amb el seu esperit solidari asseguren la continuïtat del col·lectiu a la Ciutat.

Des de l’any 1982 (tot i que ella hi va ingressar uns anys abans) n’ha estat la presidenta i encarregada de coordinar les postulacions que s’han fet al municipi sempre amb esperit integrador, afable i desinteressat per la qual cosa, la presidenta provincial, li va lliurar un guardó d’agraïment i de reconeixement a la seva tasca.