I després

Carles Motas vol recuperar el que diu que els propietaris del Club de Mar s’han annexionat

Compartiu aquesta història

L’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, continua amb el seu propòsit de recuperar elements que considera d’ús públic per als ciutadans mentre la comunitat de propietaris del Club de Mar asseguren que son particulars i perseveren en la seva intenció de que sigui un reducte exclusiu per a ells.
Ja hi ha un llarg litigi amb el camí de ronda que tenen tancat al públic i l’alcalde reconeix que serà la justícia qui haurà de dir si un grup de propietaris poden posar tanques arran de costa quan aquesta franja és un bé d’ús públic.
Ara, l’alcalde, obre una altra via que, segurament, anirà pel mateix camí atès que els propietaris varen posar una altra tanca a la part de dalt de l’edificació (a tocar del mirador) deixant dins de la seva propietat l’antic niu de metralladores de la Guerra Civil, assegura que es varen excedir en les fites de la propietat i que l’Ajuntament la farà recular atès que aquest element històric vol que estigui a l’abast dels ciutadans i que està totalment disposat a recuperar-lo.
Actualment està soterrat i només sobresurt la volta, al damunt de la qual, la propietat hi ha posar un test amb plantes que el camuflen entre la vegetació.
Motas ha mobilitzat l’àrea d’urbanisme per tal de marcar els límits, buscar les instàncies i permisos des de l’any 1973 i fer una defensa fins a les darreres conseqüències del que considera que pertany a la Ciutat i no a un exclusiu grup de propietaris.
I encara va més enllà ja que ha declarat que es posarà una escala des del mirador fins al niu de metralladores per tal que s’hi tingui un accés i poder visitar-lo còmodament. Tal i com mereix qualsevol que tingui in interès històric o d’interès general.

Veu Carle Motas:
[audio:http://www.rsf.fm/audio/motas_niu.mp3]

El més llegit

I després