I després

Càritas Sant Feliu-Vall d’Aro rep una donació d’aliments i productes d’higiene personal de la campanya anual del SSIBE

L'entitat ha rebut aliments com ara conserves, aigua, llet o pasta, uns productes que han de servir per compensar el que es deixarà de rebre d'Euorpa

Compartiu aquesta història

Càritas Sant FeliuVall d’Aro ha rebut una donació d’aliments i productes d’higiene personal que formen part de campanya anual que organitzen els Serveis de Salut Integrals del Baix Empordà (SSIBE), Emporhotel i Grup Darnés.

En total s’han entregat 5,3 tones d’aquests productes a les 4 delegacions de Càritas del Baix Empordà. En concret, el grup Darnés ha fet una donació de 2,7 tones d’aliments que inclouen aigua, llet, suc, pasta i pots de conserves.

D’altra banda, el SSIBE i Emporhotel han donat 2,6 tones de productes que cada delegació havia demanat en funció de les seves necessitats. Xavier de Blas, vocal de la junta de l’entitat, es mostra molt agraït de la donació i destaca que aquests productes serviran per compensar el que a partir d’ara es deixarà de rebre des d’Europa.

Aquesta és la catorzena edició de la campanya de donació que porta celebrant-se de manera ininterrompuda durant tots aquests anys.

El més llegit

I després