I després

Càritas engega la campanya ‘Ningú sense llar’ per ajudar a les persones desvinculades de la societat

Des de l'entitat destaquen que aquesta realitat “es fa més dura i agressiva en el cas de les dones que la pateixen”

Compartiu aquesta història

Càritas Sant Feliu-Vall d’Aro engega la campanya ‘Ningú sense llar’ que té lloc a partir d’avui i fins el 26 de novembre. La seva finalitat és ajudar a les persones desvinculades de la societat, que no tenen vincles que els proporcionin suport i que viuen en un aïllament que les porta a una situació que les impossibilita “a sortir d’aquest cercle de pobresa i exclusió social”, destaquen des de l’entitat.

Càritas també explica que aquesta realitat “es fa més dura i agressiva en el cas de les dones que la parteixen”.

Amb aquesta campanya es vol compartir la xarxa de contactes de cada persona que es trobi en aquesta situació per donar-li visibilitat, suport i integrar-la a la societat a través d’un sistema de recursos que no les estigmatitzi i que els ofereixi noves oportunitats.

Lourdes Vilarroig, Tècnica del Projecte Integral de Càritas a Sant Feliu de Guíxols, explica quines són les peticions que fa en aquest sentit l’entitat a les administracions.

Des de Càritas afirmen que “totes les persones, comunitat, família, veïnats o poder públics, podem formar part d’aquesta xarxa solidària que els ajudi i els faci recuperar la dignitat i els drets”.

El més llegit

I després