I després

Cap Roig sense Elton John

Compartiu aquesta història

El músic britànic Elton John,que havia d’inaugurar el Festival de Cap Roig de Calella de Palafrugell el proper 20 de juliol, s’ha vist forçat a suspendre tota la seva gira europea per sotmetre’s a una intervenció d’apendicitis, segons han informat els responsables del festival empordanès.
Segons el comunicat que l’agència de l’artista ha remès al festival, el cantant va caure malalt fa uns dies durant el seu gira europea i, després de ser sotmès a diverses exploracions i anàlisis per part del seu equip mèdic en el Regne Unit, aquest dimarts s’ha confirmat el diagnòstic d’apendicitis i serà intervingut quirúrgicament en els propers dies.
L’equip mèdic de Sir Elton John ha aconsellat posposar de manera immediata tots els seus concerts, i el portaveu de l’oficina de l’artista ha confirmat que no tornarà a viatjar fins que s’hagi recuperat totalment, tant de la cirurgia programada i dels danys causats per l’apendicitis. “Elton està molt contrariat per haver de posposar els seus concerts. I que té moltes ganes de tornar a estar en plena forma i reprendre els seus concerts a principis del mes de setembre”, ha apuntat el portaveu de l’artista.
El Festival de Cap Roig, únic escenari de l’Estat en el qual anava a actuar aquest estiu, ha informat que es realitzarà la devolució de l’import de les entrades, que es varen exhaurir en només 20 minuts, a través dels mateixos canals de compra de Ticketmaster.

El més llegit

I després