Seguint amb les inversions destinades a la millora de la ciutat, des de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols es procedirà a canviar totes les bombetes de la il.luminació pública.

La regidora de Serveis Municipals de l’ajuntament, Laura Aiguaviva, explica que les bombetes actuals, de 4 anys d’antiguitat, ja no donen un rendiment òptim i que en certes parts de la ciutat ja comencen a fallar.

Sant Feliu de Guíxols disposa de 5.112 làmpades que estan repartides en 89 quadres. Aiguaviva comenta que la previsió és començar el canvi en breu i es calcula que s’allargui uns vuit mesos.

Noves papereres a la ciutat

Un altre dels canvis previstos és la substitució de vora cent paperes de les més de 400 de què disposa la via pública de Sant Feliu.
Les que siguin canviades, i es trobin en millor estat, passaran a substituir les que es troben en d’altres punts de la ciutat i puguin necessitar un recanvi.

Aquest nou model té major capacitat que l’actual i es passarà d’uns 55 litres als 85.
A més, té una visera a la part superior per evitar que es puguin dipositar objectes grans al seu interior. La regidora ha recordat els casos d’alguns ciutadans que hi llencen bosses d’escombraries.
Aquests nous models també incorporen un cendrer.