I després

CANÇONS DE MAR AL FAR DE L’ESCULLERA

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, 12 d’agost, a les 22:00 h. es tornarà a celebrar una cantada més en l’incomparable marc de la placeta del far del port de Sant Feliu de Guíxols amb l’espectacle “Cançons de Mar al Far de l’Escullera”, emmarcada dins de la XXIII Mostra de Cançó de Taverna que comptarà amb les actuacions del grup La Taverna i del cantautor Sé.

La mostra l’organitza l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament, l’accés per aquest concert és gratuït i membres de la brigada serviran el tradicional cremat a tots els assistents que, edició darrera edició omplen l’espai de gom a gom.

Quan les condicions climatològiques acompanyen, aquesta cantada és realment especial atès que, al temps que hi sonen cançons inspirades en tot l’àmbit del port i la platja ganxona es pot contemplar el paisatge de la badia amb Sant Feliu al fons, l’anar i venir de les barques i els cantaires situats sota l’emblemàtic far que, justament, és el principal element que s’integra a l’escenari.

La presentació i actuació de la primera part anirà a càrrec del cantautor Sé que sempre ofereix cançons inspirades en les tavernes i els personatges locals on no hi faltaran temes com el ja clàssic Tavernes de Sant Feliu o Pare Joan.

Tot seguit es farà la mitja part per degustar el cremat i continuarà la cantada amb la presència del grup La Taverna que oferirà un tast dels grans grans clàssics de l’havanera i cançó de taverna. Al final, tots plegats interpretaran La Pauleta, El meu avi i La bella Lola amb l’acompanyament del públic.

La XXIII Mostra de Cançó de Taverna entra en la segona fase de l’estiu. La primera ha estat coberta pels grups La Taverna i Llops de Mar amb les actuacions a El Salvament, a la platja la diada de la Verge del Carme, Sant Pol i Escola de música, amb el complement dels grups Xarxa i Arjau.

En restarà una altra pendent el divendres 18 d’agost a les 22:30 h. al pati de l’Escola Municipal de Música, on Les Anxovetes i el cantautor Sé oferiran un espectacle de d’havaneres i cançó de Taverna. L’entrada, que inclou copa de cava de benvinguda i cremat, té un preu de 3 € i les entrades es poden adquirir anticipadament a l’Oficina de Turisme o bé des d’una hora abans al mateix edifici del carrer Capmany de Sant Feliu.

El més llegit

I després