I després

Can Kiku rep el reconeixement com guanyador del Ganxotapes Tardor 2023

Aquesta edició ha batut rècord absolut amb 27.000 Ganxotapes venudes, 8.000 més que en l'edició de la passada primavera

Compartiu aquesta història

Restaurant Can Kiku ha rebut aquest matí de mans de la regidora d’Economia Local, Núria Cucharero, el diploma que el reconeix com l’establiment guanyador, per votació popular, de l’edició de tardor 2023 del Ganxotapes amb ‘Cruixent de caneló de melós de vedella amb xampinyons, reducció de Pedro Ximénez i compota de poma verda‘.

Aquest any s’ha batut un nou rècord de Ganxotapes venudes, arribant fins les 27.000, 8.000 més que en l’edició de la primavera passada. Can Kiku n’ha venut unes 3.000. Xavi Martorell, gerent de Can Kiku, es mostra molt il·lusionat per haver obtingut el premi.

L’encarregat de cuina de l’establiment, Wilfredo Mejía, ens parla de la Ganxotapa guanyadora i de com es va treballar per aconseguir-la.

La regidora d’Economia Local, Núria Cucharero, és mostra molt satisfeta de l’èxit d’aquesta darrera edició de rècord.

Aquest any han participat al concurs per triar la millor Ganxotapa un total de 194 persones, superant de llarg les 119 de l’edició de la primavera passada. Pel que fa al podi dels 3 establiments més votats, en segona posició es troba Restaurant Malcriat i en tercera, Restaurant Villa Laura.

El més llegit

I després