URGENT
I després

Can Carreter és el guanyador del Ganxotapes Tardor 2021 en una edició que dobla el nombre de participants

Ja es coneix l’establiment guanyador del Ganxotapes Tardor 2021 de Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

Ja es coneix l’establiment guanyador del Ganxotapes Tardor 2021 de Sant Feliu de Guíxols. Es tracta del restaurant Can Carreter amb al seva Ganxotapa ‘El mar a la tardor’.

Aquest matí, la regidora de Turisme, Núria Cucharero, ha visitat l’establimennt per fer entrega del diploma a Hassan Bari, propietari del negoci, que s’ha mostrat “molt content” per obtenir aquest reconeixement popular, destacant la gran afluència de persones que s’han acostat fins al seu restaurant per tastar la Ganxotapa.

La idea de crear aquesta proposta culinària prové del seus orígens, el Nord del Marroc: “ allà, el meu poble és al costat del mar i m’encanta el peix”, d’aquí la ganxotapa amb la sardina com a ingredient.

Un cop acabada aquesta edició del ‘Ganxotapes’ ja es pot fer un balanç de la campanya, que un cop més, ha venut milers de Ganxotapes en els diversos locals participants. Dins el concurs per triar la millor Ganxotapa, s’ha doblat el nombre de participants.

La regidora de Turisme, Núria Cucharero, es mostra “contentíssima” de la participació d’enguany, recordant que “és una campanya que la gent espera moltíssim i crec que en aquests temps que estem vivint, encara més”. També ha destacat les importants xifres de la campanya: “alguns establiments han venut més de 1.000 Ganxotapes”.

I després