I després

Campus Jove – Curs de Premonitors 2010

Compartiu aquesta història

El Campus Jove-curs de premonitors/es és un curs d´introducció al món de l´educació en el temps lliure que està estructurat en mòduls i amb una metodologia específica pensada per els/les joves que volen rebre aquesta formació. Segueix un programa de formació, intensiu adreçat a joves que encara no tenen els 18 anys (edat oficial per fer el Curs de Monitors de Lleure) que estan interessats en formar-se en el camp del lleure.Aquest programa ajuda a tenir una visió clara dels continguts d’aquesta nova professió que la societat demanda cada dia amb més intensitat, a la vegada que els capacita per realitzar tasques de premonitor i d‘ajudant dels monitors en casals, colònies, campaments, etc. Els alumnes treballen les activitats per mòduls i sempre en grups reduïts.
El treball en equip i la creativitat son els dos eixos fonamentals que es fomenten al Campus Jove, fent que els/les joves s´impliquin en el disseny, organització, coordinació i/o col.laboració d´activitats reals que s´organitzen a la ciutat com una fira d´activitats al passeig, l´Intertourdansa, la milla urbana, etc.
Fins el proper divendres 2 de juliol encara sou a temps per fer la inscripció al Campus Jove-curs de premonitors/es, que s´inicia el 5 de juliol i el seu horari és de dilluns a divendres de 17 a 20 hores, amb la possibilitat de fer pràctiques de forma voluntària als Casals d´estiu municipals el mes d´agost.
Per més informació podeu consultar el web: http://www.escolaemporda.cat/premonitors/index_premonitors.htm
Per fer les inscripcions us podeu adreçar al Punt Jove. C/Mall, 61. Tel 972327360. pij@guixols.cat

El més llegit

I després