I després

CAMPIONATS D’ESPANYA DE NATACIÓ AMB ALETES A SFG

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana se celebrarà a la piscina municipal de Sant Feliu de Guíxols, el campionat d’Espanya de natació amb aletes i velocitat en immersió,categories infantils i cadets.

El Club aquàtic Xaloc es prepara per ser l’amfitrió d’aquests campionats, que compten amb la participació de 18 clubs vinguts d’arreu de l’estat amb un total de 276 nedadors, d’entre 11 i 15 anys.

La natació amb aletes és una disciplina competitiva que té algunes similituds amb alguns dels estils de la natació clàssica. La principal característica és que s’utilitzen elements propulsors “monoaletes” o “aletes” a més dels elements auxiliars necessaris pels diferents tipus de proves.

Les tècniques o especialitats que es duran a terme són la de natació amb aletes superfície (monoaleta), bialetes i apnea, i es competirà en les distàncies de 25m, 50m, 100m, 200m, 400m i 800m, amb un total de 46 sèries.

El Club Aquàtic Xaloc hi participarà amb un total de 23 nedadors, els quals ja varen tenir molt bons resultats en els campionats de Catalunya.

El campionat es podrà veure també a través de la projecció en directe en streaming.

Aquest campionat coincideix amb els 25 anys del Club Aquàtic Xaloc, entitat esportiva amb una llarga trajectòria i dedicació en la natació, aigües obertes i triatlons.

El Campionat d’Espanya compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, la Diputació de Girona, Fedas i Consejo Superior de Deportes

Les dades:
23 i 24 de juny Sant Feliu de Guíxols
Campionat d’Espanya de Natació amb aletes
18 clubs de natació amb aletes
276 nedadors

Clubs participants:
AC Xaloc
AD San Juan
C Tritón EB
CADAS
CD Delphis
Igarondo U
CD I-Mas
CE Mediterrani
CE Monkeyfins
CN Babel Alicante
CN Benidorm
CN L’Hospitalet
CN Morelia
CN Tafalla
CSS Top-Ten
Elche CN
Ordizia KEU
SA Veloz

El més llegit

I després