CAMPANYA DEL GANXOTAPES DE PRIMAVERA

Des d’aquest divendres 27 d’abril fins el 20 de maig se celebra una nova edició de la ruta gastronòmica de les Ganxotapes de primavera, que compta amb la participació de 33 establiments i una diversa oferta de tapes variades, innovadores i exquisides per a tots els gustos i condimentades amb matèries primeres de terra, mar i aire.

Es conserva el format de reclam de Ganxotapa + Moritz a 2,50€. I com a novetat d’aquesta edició, 3 restaurants oferiran un menú de 6 tapes i 2 Moritz a preus d’entre 12 i 15 euros.

Com és habitual hi haurà diversos concursos en els quals hi podeu participar i que també especifiquem, com són premi a la millor ganxotapa, també a la més popular, a la millor fotografia o als “ruteros”.

-La millor Ganxotapa primavera 2018
-La Ganxotapa més original primavera 2018
-La Ganxotapa més popular primavera 2018

En ajudeu a escollir la Ganxotapa més popular? A la zona dels segells trobareu un espai on votar la vostra Ganxotapa preferida, indicant el nom de l’establiment que voleu votar. Caldrà portar els llibrets amb el vot abans del dilluns 28 de maig 2018 a l’Oficina de Turisme, plaça del Monestir, s/n. Els llibrets són personals i intransferibles. Cal tenir un mínim de 8 segells per poder votar.  Només serà vàlid un vot per persona

La tapa que tingui més votacions serà la guanyadora del concurs popular i serà considerada “La Ganxotapa més popular primavera 2018”.

Premis

-Premi a la “Ganxotapa més popular primavera 2018”

-Premi a la “Ganxotapa més original primavera 2018”

-Premi a la “Millor Ganxotapa primavera 2018”

-Premi als “ruteros”.

Els clients que hi vulguin participar hauran de demanar el segell a cada establiment. Entraran al sorteig de diferents premis (dividits en 3 franges) qui obtingui entre 10 i 19 segells (primera franja), entre 20 i 29 segells (segona franja) o 30 segells o més (tercera franja). Si un premi queda desert, s’adjudicarà al llibret de la franja anterior amb més segells.
Cada llibret només pot participar en una franja.

Caldrà portar els llibrets segellats abans del dilluns 28 de maig de 2018 a l’Oficina de Turisme, plaça del Monestir, s/n. Els llibrets són personals i intransferibles. Cal consumir la ganxotapa per aconseguir el segell.

Tots els premis es faran públics abans del diumenge 3 de juny de 2018 a les xarxes socials i al web www.visitguixols.com.

L’organització es reserva el dret de desqualificar aquells participants o establiments que es cregui que no compleixen les bases del concurs.

La resolució dels premis serà inapel·lable.

http://visitguixols.com/ca/agenda/calendari/article/47-gastronomia/5310-ganxotapes-primavera-2018.html

Participants:

1-AVENIDA
Av. Catalunya, 101
972 32 30 54
www.avenida-bar.com
“Coca de verat escabetxat, poma i ruca”
de 17 a 20h
dimarts tancat

2- BEACH CLUB
Jardins Juli Garreta
972 32 09 80
“Calamarset amb la seva tinta i ceba caramel·litzada”
de 9 a 22.30h
dijous tancat

3- CAFETERIA STOP
Paratge Bujonis, s/n
972 32 71 80
www.stopself.com
“Les braves de l’Stop a les dues salses”
*apta per a vegetarians
de 8 a 21h
diumenge de 8 a 14h

4- CAN KIKU
C/ Major, 10-12
972 28 22 95
www.cankiku.net
“Pan bao amb melós de vedella i maionesa de ximixurri”
de 10.30 a 13h i de 16.30 a 20h

5- CAS ROMAGUÉ
Taverna de Casa Irla
C/ Algavira, 65-69
618 84 22 79
“Volcano amb un núvol groc d’esperança, una explosió de sabors i textures. Botifarra negra amb ceba, saltejada i fusionada amb cabell d’àngel amb un rovell temperat de guatlla”
de dimecres a diumenge de 18 a 20.30h

6- CASA ELISA
Plaça del Mercat, 23
603 41 70 47
“Curri verd de carn i verduretes a la llet de coco”
de dimarts a diumenge de 12 a 14h
divendres i dissabte de 19.30 a 21.30h

7- CASINO GUIXOLENC
Passeig del Mar, 36
972 32 10 14
www.casinoguixolenc.com
“Milfulls de verdures amb salsa d’alvocat”
*apta per a vegetarians
de 12 a 16h i de 19 a 22h
dilluns tancat

8- CATALUNYA
Av. Catalunya, 56
972 324 110
“ Vol au vent de bacallà amb samfaina”
d’11 a 15h i de 19 a 21h
dimecres d’11 a 15h

9- CHIC HOSTAL BAR-RESTAURANT
Rambla del Portalet, 5
972 32 87 28
www.hostalchic.com
“Delícies de carbassó amb gambes, alls tendres i bolets a la crema de wasabi i cruixent de pa i blat de moro”
divendres i dissabte d’11 a 13h i de 18 a 21h
diumenge d’11 a 13h

10- EL CELLER DEL TRITON
C/ Sant Ramon, 5
972 32 75 31
www.tritonsantfeliu.com
“Mandonguilla vegana amb arròs salvatge “
*apta per a vegetarians i vegans
de 13 a 15h i de 19.30 a 22h
dimarts tancat

11- EL MOLÍ DE VENT
Av. Catalunya, 15
611 40 76 94
“Típic molí”
d’11.30 a 15h i de 18 a 23h
dimarts tancat

12- EL RACÓ DEL PASTOR
c/ St Llorenç, 30
609 30 92 00
“Montadito del Pastor”
d’11 a 14h i de 18 a 22h

13- EL TINGLADO
Escullera del Port, s/n
972 82 26 05
www.cnsfg.cat
“Montadito de sardina amb tomàquet confitat, orenga i parmesà”
d’11 a 13h i de 20 a 22h

14- EL TRINQUET
C/ Sant Pere, 26
699 94 80 76
“Sardina fumada amb guacamole i confitura de tomàquet”
de dijous a dissabte d’11.30 a 13.30h i de 19 a 21h
diumenge d’11.30 a 13.30h

15- GUÍXOLS CAFÈ
C/ Gravina, 1
972 82 15 66
“Carxofa confitada amb botifarra de perol i pernil”
de 12 a 24h
dimarts tancat

16- HOT-DOG
C/ Sant Antoni, 40
616 655 342
“Xoricets dimoni a la sidra”
de 10 a 23h

17- LA CANTONADA
Ctra. Girona, 246
636 722 811
“Cruixent de peus de porc amb llit de puré de patata i allioli”
de 16 a 21:30h

18- LA CASA DE CARMEN
C/ Indústria, 42
972 11 45 22
“Gelatina de Martini amb marisc”
de 10 a 24h
dijous tancat

19- LA MAGNOLIA
C/ Indústria, 42
972 19 77 41
“Caçó al coco”
de 17 a 20 h
dimarts tancat

20- LA MARQUESINA
C/ Major, 37
972 32 05 87
www.lamarquesina.net
“Trufiburguer”
de 12 a 15h i de 19 a 22.30h
dilluns tancat

21- LA VERMUTERIA
C/ Sant Pere, 29
677 25 57 35
“Trio de terra, mar i muntanya”
de dimecres a dissabte d’11 a 14h i de 19.30 a 21h
diumenge d’11 a 14h

22- MESON EL CORTIJO
C/ Corunya, 5
680 36 66 29
“Barqueta ganxona”
de dilluns a divendres de 10 a 18h

23- PINTXOS SUR
C/ Sant Pere, 39
872 26 42 99
“La tapa sudaca (“morcilla”, ou de guatlla i ximixurri)”
de dijous a diumenge d’11 a 15h i de 18 a 23h

24- PURA BRASA
Plaça del Mercat, 13
972 82 29 64
“Gambot a la brasa”
de 9 a 12h i de 16 a 20h
dilluns tancat

25- SQR CAFÈ
Plaça del Mercat, 29
972 32 60 05
“Clova gallega”
d’11 a 13h i de 18 a 21h
dimecres tancat

26- TAVERNA DE CAN QUIM
C/ Hospital, 2
972 32 18 49
“Cecina de bou gallec amb stracciatella i confitura de l’Empordà”
de divendres a diumenge de 10 a 13h
de dijous a dissabte de 19 a 20.30h

27- TAVERNA DE LA ESPUELA
C/ Valencia, 55
638 78 28 97
“Cruixent amb ous de guatlla i espurnes”
de 8 a 16h i de 18 a 23h
diumenge de 8 a 16h

28- TUCAN BEACH
Passeig de Sant Pol, s/n
972 82 01 39
www.hotelbarcarola.es
“Barqueta de xampinyons farcits amb melmelada de tomàquet”
de dilluns a divendres de 12 a 17h
dissabtes i diumenges de 12 a 20h

29- VERMUTILLO GANXÓ
Plaça Mercat, 12
637 54 66 24
“Bacallà fumat”
de divendres a diumenge d’11 a 15h i de 18 a 21h

30- VILLA LAURA
Passeig de Sant Pol, 135
972 32 63 38
www.hotelsantpol.com
“Saltat de gambeta i calamarsets amb mongeta de Santa Pau”
cada dia d’11 a 13.30
dissabte de 20 a 22h
dimecres tancat

31- LA GAVIOTA BAR TAVERNA
Rambla Vidal, 40
972 32 46 14
www.barlagaviota.com
MENÚ
“6 Gavi-mex”
Preu 12€
de 10 a 24h
dilluns tancat

32- L’INFERN
C/ Sant Ramon, 41
Tel. 872 50 20 00
MENÚ
“6 entrants de l’Infern”
Preu 15€
de 13 a 16h i de 20 a 22h
dilluns tancat

33- MARABÚ
Passeig del Mar, 35
972 32 10 23
www.restaurantmarabu.com
MENÚ
“Ravioli de carbassó farcit de carn de perol”
“Carpaccio de bacallà amb vinagreta d’olives negres i llit de tomata”
“Sardina en escabetx”
“Mar i muntanya de mandonguilla, sípia i calamar”
“Xai desossat amb panses, prunes i la seva salsa”
“Pastís emborratxat de rom i Sant Marc de nata i trufa”
Preu 15€
de 19 a 22.30h
dimecres tancat

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació