I després

Campanya de control del transport escolar

Compartiu aquesta història

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van dur a terme la setmana del 18 al 24 de maig una campanya de control del transport escolar i de menors a totes les comarques gironines.
Aquesta campanya tenia per objectiu fomentar i controlar la seguretat dels menors d’edat que es desplacen a l’escola en autocar.
En total es van realitzar 28 controls repartits en diferent escoles de les comarques gironines i es van controlar un total de 47 vehicles. Els agents van incoar un total de 18 denúncies administratives; 13 per realitzar un transport escolar sense autorització específica, 4 per manca d’assegurança de cobertura de responsabilitat civil i 1 per manca de disc tacògraf.
Cal destacar que també es va imputar un conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat vial, per realitzar el transport amb el permís de conduir sense vigència, ja que havia perdut tots els punts. Es dóna la circumstància que a aquest conductor ja se li havien instruït diligències pel mateix motiu en dos ocasions anteriors.
Aquests controls es tornaran a fer periòdicament per tal de garantir la seguretat dels infants i dels propis conductors de vehicles que realitzen el transport escolar.

El més llegit

I després