Caja Madrid tornarà a invertir en l’Asil Surís

Segons informa El Punt, la Fundació Caja Madrid invertirà de nou en l’asil Surís. Si fa uns mesos es va comprar material per a la instal·lació per a gent gran, la fundació tornarà a invertir-hi, ja que l’alcalde, Carles Motas, afirma que li han comunicat de paraula que tornen a tenir pressupost per fer-ho, tot i que no s’ha concretat la quantitat. Segons l’alcalde, la primera proposta a aquesta institució va ser subvencionar una barca de salvament que l’Ajuntament va adquirir a l’estiu, però sembla que no s’ajustava als projectes de la fundació. Va ser llavors quan els va proposar invertir-los en material per a l’asil.
Motas explica que ja va parlar d’aquest fet en un ple i ho recordava com a resposta pels retrets del PSC, que acusa el govern de tenir la ciutat “paralitzada”, i entre les obres que considera aturades hi ha el nou projecte per a l’asil Surís. La resposta de Motas era clara: “Jo no canviaré l’organització que he fet perquè tinguin pressa”, i va explicar que ara s’estan contractant totes les inversions del pressupost.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació