I després

Bosses gratuïtes a propietaris de gossos

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu, davant l’acció intolerable d’alguns propietaris de gossos recorda als ciutadans l’obligació que té establerta per les Ordenances de Tinença d’animals domèstics de recollir els excrements del seu gos i evitar embrutar la via pública que requereix una despesa a tots els ciutadans derivada de realitzar aquesta neteja de que es requereix per conductes incíviques que afecten a la resta de ciutadans. No fer-ho és objecte de sanció.
Des de l’Àrea de Medi Ambient es subrratlla que no és admissible embrutar la via pública, jardins i/o parterres municipals. Els ciutadans no volen conviure amb aquests tipus de brutícia, que és evitable. Per netejar s’ha de desviar una dedicació en recursos de neteja que fan falta per altres aspectes de la ciutat. Únicament cal disposar d’una bossa, recollir els excrements i dipositar-los en paperera o contenidor.
Per tal de facilitar aquesta practica, i adquirir aquest hàbit, l’Ajuntament distribuirà novament, de forma gratuïta, un “kit” de bosses especialment dissenyades per aquesta finalitat les quals es podran recollir en els punts següents:
Àrea de Medi Ambient. Edifici les Vetlladores. Carrer del Mall 61. Horari de 9h a 14h.
Oficina de Turisme. Horari: De dilluns a dissabte de 10h a 13h i de 16h a 19h. Diumenges de 10 a 13h.
Centre Cívic Tueda. Horari: De dilluns a divendres de 8h a 21h.
Centre Cívic Vilartagues: De dilluns a divendres de 8h a 22h.
Deixalleria mòbil. Consultar ubicació i horaris en la en web municipal: www.guixols.cat
Deixalleria Municipal. Avda. Catalunya s/n Horari : Dilluns a Divendres: 09:00 a les 19:00
Dissabtes 09:00 a les 14:00 i de les 15:00 a les 19:00
Diumenges 09:00 a 14:00
Inici de la distribució: A partir del dilluns dia 18 de març
Per recollir-les haureu d’aportar, la documentació del vostre gos: el carnet de cens, cartilla sanitària, i/o qualsevol altre document que faci possible la seva identificació.

El més llegit

I després