I després

Biblioteca, TZVR, La Goleta i PCT

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 23 de febrer, a les 12 h., a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, hi haurà la primera Hora del conte d’aquest 2013 per als infants fins a 3 anys: “Frederick”, a càrrec d’Andreea Szabo, del Programa Cincodeditos-Comunicación para Bebés.
Hi ha molts ratolins en els contes. Però que siguin poetes, dels bigotis a la cua, només n’hi ha un: en Frederick. Al principi, els seus companys no li fan cas i s’enfaden perquè no treballa com els altres. Després, reconeixen que les seves provisions per passar l’hivern són tan bones com el blat de moro, el blat i les baies. Voleu tastar-les?
Un conte que ens redescobreix l’esperit de la poesia, per adonar-se que necessitem alimentar-nos de moltes coses, també de sensibilitat, bellesa, poesia, paraules. Un clàssic que respon a “La cigala i la formiga” i que manté intactes les seves virtuts després de més de quaranta anys de ser publicat.
Si ja coneixeu l’Andreea i els seus contes explicats amb paraules i signes, teniu una cita aquest dissabte. I si no, no espereu més!
“En el prat gran, on pasturaven les vaques i els cavalls trotaven, hi havia un vell mur de pedra. En aquell mur, i no gaire lluny de la pallissa i del graner, una família de ratolins xerraires hi tenia la seva llar.” (Frederick, de Leo Leonni).

Concert TZVR
Divendres, 22 de febrer a les 21.30 h.
13TH MAGIC SKULL [Palafrugell, Surf Instrumental] + THE HITBACKS [Barcelona, Garage Punk]

Concerts La Goleta
Dissabte, 23 de febrer, 23:00h / Entrada gratuita
MC ACOUSTIC (duet versions – Sabadell) + ENJOSEPMARIA (pop català – Sant Cebrià de Vallalta)
Dilluns, 25 de Febrer, 23:00h / Entrada gratuïta
PETER PIEK (multinstrumentista, Leizpig-Alemania)

Podemos Conseguirlo Todo (PCT)
Aquest dissabte, 23 de febrer al Teatre-Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu, s’naugura la primera plataforma de coaching i motivació utilitzant eines del món de l’espectacle i programes d’entreteniment per fer una sessió de motivació col.lectiva. L’objectiu és aconseguir-ho tot.Amb la participació d’entitats públiques, privades, mitjans, artistes, celebritats i actors com ara José Luis Gil Sanz, i president en la sèrie de ficció de televisió “Aquí no hay quien viva” o “La que se Avecina”, que promocionarà l’acte a les 12 del migdia al mercat. . El preu és de 14, 99 euros.

El més llegit

I després