I després

Avui a les 19h a la Biblioteca, inauguració de l’Exposició “Construccions Identitàries”

Avui dimecres 5 de juny, a les 19 hores, s’inaugura l’exposició “Construccions Identitàries” a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols amb l’autora, la fotògrafa Mar C. Llop, i es podrà veure al vestíbul de la Biblioteca fins dissabte 6 de juliol, en l’horari habitual del servei. Es tracta d’una exposició que pretén mostrar diferents realitats del fet trans, plasmant des de diferents angles discursos, sentiments, corporalitats i vivències. Es volen crear referents positius per a les persones trans i educar sobre aquest fet. Es parla dels canvis corporals, però també d’altres qüestions com són les vivències de les persones de l’entorn. Veus: Autora i fotògrafa Mar C. Llop.    

Compartiu aquesta història

Avui dimecres 5 de juny, a les 19 hores, s’inaugura l’exposició “Construccions Identitàries” a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols amb l’autora, la fotògrafa Mar C. Llop, i es podrà veure al vestíbul de la Biblioteca fins dissabte 6 de juliol, en l’horari habitual del servei.
Es tracta d’una exposició que pretén mostrar diferents realitats del fet trans, plasmant des de diferents angles discursos, sentiments, corporalitats i vivències. Es volen crear referents positius per a les persones trans i educar sobre aquest fet. Es parla dels canvis corporals, però també d’altres qüestions com són les vivències de les persones de l’entorn.

Veu: Autora i fotògrafa Mar C. Llop.

 

El més llegit

I després