La ciutat de Sant Feliu de Guíxols s’adhereix a la iniciativa de la CCAM per a la segona edició de la Setmana del Comerç: del 19 al 24 de març amb l’eslògan “Comprar als comerços de Sant Feliu té premi!”.

Entre els dies 19 i 24 de març, realitzant compres als comerços de Sant Feliu de Guíxols que superin els 10€ cadascuna, es poden portar els tiquets per participar en el sorteig de sis entrades pel Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols. L’urna serà a la botiga Clover (C/ Major, 9) fins el dimarts 27 de març (últim dia per dipositar-hi els tiquets) i el sorteig es farà el dimecres 28 de març.

Se sortejaran 6 entrades per a les Píndoles-Microteatre fora del teatre, del dissabte 31 de març a les 21h. L’espectacle no es gaudeix des de la platea, sinó que es viu en espais singulars. És un circuit teatral itinerant per tres espais amagats. Més informació a www.guixols.cat/teatre

Campanya 2×1 del Mercat Cobert Municipal: del 20 al 23 de març

Cafè de la Reempresa: Dijous 22 a les 13h.

“Ja heu pensat en el futur de la vostra empresa i com posar-la en valor? Heu pensat en el futur de la vostra i com posar-la en valor? Heu pensat que, després de vosaltres, un nou emprenedor podrà donar-li continuïtat? Us convidem al “Cafè de la Reempresa” on us explicarem com donar-li continuïtat i com reemprendre amb un negoci en ple funcionament i rendiment”.