I després

Autocars a SFG per a la Marxa Cap a la Independència de l’11S

Compartiu aquesta història

La Marxa cap a la Independència convocada per l’Assemblea Nacional Catalana continua amb una gran participació el seguit d’actes i activitats a tot el territori.

Des de Guíxols per la Independència (GxI) organitzen, el proper dimecres, 22 d’agost a les 20h, una xerrada a càrrec de Miquel Sellarès, amb l’enunciat “Independència amb intel·ligència” al pati de la renovada Escola de Música (C/Antoni Capmany, 23, al costat dels jutjats).

GxI continua la seva crida a la participació de tots els catalans per tal d’assistir a la gran concentració a Barcelona que tindrà lloc el proper 11 de setembre, la Diada Nacional de Catalunya, és per això que posen a disposició de qui hi vulgui participar, diversos autocars que sortiran al migdia des de l’estació d’autobusos de Sant Feliu.

El preu del viatge és de 10 euros (anada i tornada) i cal reservar la plaça. Per informació i reserves podeu trucar al telèfon 699.71.51.42, també a través del correu guixols@assemblea.cat o bé es poden adquirir a Cibercentre del carrer de Les Voltes, a Llibreria La Guineu del carrer Capmany i a Discos Sol Negre, a la confluència dels carrers de Girona i Maragall..

A hores d’ara ja es disposa de dos autocars complerts i sota el lema de “seguim sumant esforços”, es fa una crida per tal d’omplir-ne els que calguin.www.marxa.assemblea.cat

El més llegit

I després