I després

Assalten dues cases i agredeixen els propietaris

Compartiu aquesta història

Segons informa el DDG: A Castell-Platja d’Aro s’han donat en tan sols una setmana dos assalts violents a domicilis protagonitzats per una banda de quatre homes encaputxats. El primer va tenir lloc a una casa de la urbanització Mas Ros el dimecres 10 de novembre, i tot apunta que els lladres no van aconseguir endur-se res, però van pegar i lligar el propietari de la casa, un home alemany, després d’amenaçar-lo amb ganivets. En el segon cas, que va ser dimarts, els lladres sí que van aconseguir que els amos d’una casa de Castell d’Aro els obrissin la caixa forta, d’on van endur-se uns 5.000 euros i joies. Els esperaven dins i quan el matrimoni va entrar van amenaçar la dona posant-li un tornavís al coll.
El dimecres de la setmana passada, tres homes van entrar a la casa de Mas Ros, l’última urbanitxació de Platja d’Aro abans d’entrar al terme de Calonge, mentre un quart es quedava fora. Cap a quarts de deu del vespre, la policia local de Platja d’Aro trobava dins la casa el propietari, que es trobava sol a l’habitatge, lligat i amb un fort cop a l’esquena.
L’assalt a Castell d’Aro va tenir lloc aproximadament a la mateixa hora. L’amo de la casa, que és propietari d’una empresa de construcció situada a Santa Cristina, arribava al domicili, situat al carrer del Castell, acompanyat de la seva dona. Els lladres ja eren dins i van amenaçar-los amb tornavisos, la mateixa arma que van fer servir els lladres que el 28 d’octubre assaltaven, també de manera molt violenta, una casa a un residencial de Fornells de la Selva.
Van aconseguir que els propietaris els obrissin la caixa de cabals i van endur-se el que hi van trobar: uns 5.000 euros i diverses joies. Els homes també eren quatre i, com en el cas de Fornells i Mas Ros, anaven encaputxats. Les víctimes els van identificar com estrangers però no van poder-ne precisar l’origen, segons van informar ahir els Mossos d’Esquadra. Abans de marxar, van lligar i amenaçar de mort la parella, un matrimoni d’uns 50 anys. A banda d’això, a Castell d’Aro va haver-hi dilluns a la nit un robatori amb força a una empresa de lampisteria.
A més, a Santa Cristina d’Aro hi va haver un intent de robatori a dins de domicili el passat divendres d’on els lladres van haver de fugir per cames. Dos homes van entrar a una casa del carrer Manel Burch confiant que era buida, però l’amo, que era dins un despatx, els va anar a trobar. Va clavar un cop de pal al cap a un dels lladres, que ja era dins la casa, però mentre el perseguia pel jardí es va trobar el segon còmplice, que el va agredir amb una eina de ferro i el va ferir al cap. Els dos homes van acabar fugint en un cotxe de color fosc.

El més llegit

I després