Guíxols per la Independència convoca i invita a tothom a participar, aquest dissabte 16 d’agost a les 20:14h a la Plaça del Mercat a l’assaig de la V prevista en la manifestació de l’11 de setembre a Barcelona, organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) conjuntament amb Òmnium Cultural sota el lema “Ara és l’hora, units per un país nou”.
Tal i com es va fer amb la cadena humana del 2013 a la platja de Sant Feliu, en aquesta ocasió es farà un assaig de la V nocturna a la Plaça del Mercat on es convida a encendre una llum per la independència”.
L’organització demana que s’hi assisteixi, amb samarreta groga o vermella, i ja es donarà als assistents una llum especial (voluntàriament 1€).
Des de les 17:14h hi haurà una parada informativa i de marxandatge de l’ANC per tal de recollir i reservar les samarretes oficials de l’11S2014 que ajuden a finançar la campanya, recollir els tiquets de bus, i els que encara no ho hagin fet, puguin signar el “Signa un Vot per la Independència” que properament s’entregarà al Parlament.
Els ganxons i ganxones, juntament amb la resta de municipis del Baix Empordà, ompliran el TRAM 16 a l’Avinguda Diagonal entre Enric Granados i Aribau l’11S2014 per a la qual encara us hi podeu inscriure directament a través de la web: www.araeslhora.cat .
Anteriorment a aquesta activitat cal destacar entre altres, l’exitosa xerrada a càrrec de Miquel Sellarès a finals de juliol i la celebració del 3r aniversari de Guíxols per la Independència com a entitat, i el cap de setmana passat va instal.lar una parada per la Festa Major on centenars de persones s’hi van acostar.
Més informació a guixols@assemblea.cat