I després

ARTUR MAS DÓNA SUPORT A J.A. ALBÓ

Compartiu aquesta història

Nota de CiU) “El president Mas ha participat aquesta tarda (dimarts) a Sant Feliu de Guíxols juntament amb el candidat de CiU, Joan Alfons Albó, d’una trobada col·loqui amb empresaris i comerciants d’aquesta població. Mas ha destacat que “Sant Feliu de Guíxols i Santa Coloma de Farners són un exemple d’ajuntaments ben gestionats perquè estan endreçats econòmicament”. “En aquests moments, amb el context econòmic d’aquests últims anys, significa un gran treball i esforç dels seus alcaldes per aconseguir-ho, tot i això, la situació ara està millor”.
Per altra banda, el president Mas ha elogiat la tasca de Joan Alfons Albó i s’ha mostrat agraït amb ell i el seu equip per tirar endavant el projecte de CiU a Sant Feliu. “És d’agrair tenir persones de vàlua disposades a donar la cara i a rebre critiques per tirar endavant els reptes col·lectius i que tinguin aquesta actitud de servei per representar allò que és de tots. Ara és el moment de ser-hi ja que quan tot és planer, és fàcil”.
Durant la seva intervenció, Joan Alfons Albó, ha destacat el compromís de CiU amb Sant Feliu de Guíxols que passa per “crear les millors condicions possibles per crear llocs de treball i treballar per mantenir l’estat del benestar”. En aquest sentit Albó ha dit que “ajudarem els ciutadans que més ho necessiten, siguin persones grans o veïns que a hores d’ara no tenen feina”.

El més llegit

I després