I després

Arriba el tercer repte per aconseguir dues entrades pel Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada ja ha llençat el tercer repte amb el qual us podeu emportar una entrada doble per un dels concerts que tindran lloc a Sant Feliu de Guíxols aquest estiu. El repte consisteix en escollir un dels músics que apareixen al nou vídeo, en aquest cas són: Two Door Cinema Club, Manel, La Casa Azul, Dàmaris Gelabert, Albert Pla i La Locomotora Negra i fer-ne una imitació.

Compartiu aquesta història

El Festival de Porta Ferrada ja ha llençat el tercer repte amb el qual us podeu emportar una entrada doble per un dels concerts que tindran lloc a Sant Feliu de Guíxols aquest estiu. El repte consisteix en escollir un dels músics que apareixen al nou vídeo, en aquest cas són: Two Door Cinema Club, Manel, La Casa Azul, Dàmaris Gelabert, Albert Pla i La Locomotora Negra i fer-ne una imitació, ja sigui amb una fotografia, amb un vídeo que no superi el minut de durada.
Teniu accés al vídeo fent clic aquí.
Algunes de les idees que proposa el Porta Ferrada són disfressar-se, imitar un fragment del videoclip d’algun artista o interpretar part d’una cançó o la coreografia, fer una fotografia, un dibuix, etc. Qualsevol proposta original és benvinguda sempre i quan compleixi els requisits mencionats. La foto o filmació s’ha de fer arribar a l’organització del Festival per mitjà de l’adreça electrònica portaferradaacasa@gmail.com indicant el seu usuari d’Instagram. Qui ho prefereixi, també pot enviar el seu material per missatge privat de Facebook i Instagram.

Teniu temps fins dilluns 20 d’abril a les 12h per enviar les vostres propostes. El mateix dilluns es publicaran els tres finalistes al les xarxes oficials del festival. Serà llavors quan els seguidors del Porta Ferrada decidiran qui mereix vèncer. La publicació que acumuli més “likes” serà la guanyadora i s’endurà dues entrades per a l’actuació del músic a qui hagi imitat.

El més llegit

I després