I després

Arriba al Teatre l’espectacle d’inici de temporada del Ballet de Barcelona, el dissabte 24 d’agost

El Ballet de Barcelona aterra a Sant Feliu de Guíxols per presentar el seu nou espectacle d’estrena de nova temporada anomenat Mixed Bill al Teatre Auditori Narcís Masferrer el proper dissabte 24 d’agost.

Compartiu aquesta història

El Ballet de Barcelona aterra a Sant Feliu de Guíxols per presentar el seu nou espectacle d’estrena de nova temporada anomenat Mixed Bill, al Teatre Auditori Narcís Masferrer, el proper dissabte 24 d’agost a les 8 del vepre.
La companyia de dansa ha estat creada sota la direcció artística de Chase Johnsey i la direcció executiva de Carlos Renedo, dos ballarins amb una llarga trajectòria en grans companyies de nivell internacional com ara Les Ballets de Trockadero de Monte Carlo, l’English National Ballet, o la Metropolitan Opera House de Nova York.

Renedo explica que “el projecte va néixer d’uns ballarins que volien ballar i en molt poc temps, en 39 dies, va haver-hi un treball molt ràpid” que els va portar a estrenar al Teatre Condal de Barcelona, amb gran èxit de públic, el seu primer muntatge.
Johnsey ha destacat que “tinc ganes de portar el meu estil americà a Barcelona amb la companyia”, recordant que en la segona part del seu espectacle a Sant Feliu es podrà veure aquest estil, que es caracteritza per “ser molt dur per als ballarins, es molt ràpid, molt físic”.

Pel ballarí nordamericà, la companyia que han fundat “és com una família” i que la seva idea “és acceptar a tothom amb diferents tipus de cossos”. També es mostra orgullós “perque puc mirar de canviar això en el món del ballet, perquè els ballarins que es senten lliures poden fer molt més i ser ells mateixos”.
De fet, el ballarí va interpretar l’any passat, per primera vegada en la història, el paper d’una dona amb l’English National Ballet “ajudant a trencar esquemes”, que és el que afirma que vol fer amb el Ballet de Barcelona.

Renedo explica que la companyia “és molt inclusiva, molt jove, molt fresca”. Està composta per ballarines i ballarins de fins a 7 nacionalitats i la seva idea és que la ciutat de Barcelona “tingui una companyia estable on la gent pugui ballar i veure’s com a referent al món de la dansa”.

Mixed Bill és un programa variat on el públic veurà dues parts diferenciades. En el primer acte s’hi troben peces de repertori clàssic, obrint amb l’Ocell Blau, seguit de Jewels, tots dos de La Bella Dorment, un pas a dos d’El Corsari i el solo de La Mort del Cigne, aquesta ballada per Chase Johnsey.

Al segon acte s’hi troba Together, un treball grupal amb coreografia original creada especialment pel Ballet de Barcelona de la mà del coreògraf Antonio Carmena i amb Marcus Salazar com a co-coreògraf. Clicant aquí podeu adquirir les entrades per l’espectacle. També es podran comprar 90 minuts abans de l’espectacle a la taquilla del Teatre.

El més llegit

I després