I després

Arriba a Sant Feliu una cursa d’obstacles amb inflables el dia 1 d’agost

L'activitat s'emmarca dins la Festa Major i inclou 18 obstacles variats

Compartiu aquesta història

L’Associació de Festes Ganxones ha organitzat, dins les activitats d’aquesta Festa Major, una ‘Extreme Race’ pel proper dimarts 1 d’agost entre les 11 del matí i les 2 de la tarda

Aquesta proposta consisteix en un seguit de 18 inflables variats a través dels quals els participants han de fer un recorregut. La presidenta de l’entitat, Marce del Río, ens explica en què consisteix l’activitat, que està dirigida a adults i a nens i nenes a partir dels 5 anys i que tindrà lloc al camp de futbol Josep Sunyer i Arxer.

L’activitat té un cost de 3 euros i per apuntar-s’hi cal dirigir-se a Lliberia Nobel i a Perruqueria Neus Patón. Des de l’organització s’explica que la participació s’ha delimitat en tres franges horàries, perquè així la gent que hi vagi no hagi de fer llagues cues d’espera sota la calor d’estiu.

El Club de Futbol Sant Feliu de Guíxols col·laborarà també en l’activitat, facilitant l’obertura del bar del camp perquè així les persones que s’hi acostin puguin prendre algun refrigeri. Qui ho vulgui també podrà seure a les grades del camp per estar a l’ombra. L’activitat compta amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat.

El més llegit

I després