I després

Arrenca amb força la nova edició del Ganxotapes amb 37 establiments participants

Compartiu aquesta història

Aquest passat divendres ha arrencat una nova edició del Ganxotapes de primavera, que un any més, ha començat amb molta força i centenars de Ganxotapes i menús venuts aquests primers dies. Aquesta edició compta amb 37 establiments participants, més que en cap altra edició. Un any més, es pot gaudir de la Ganxotapa més beguda al preu de 3 euros o dels diversos menús que ofereixen alguns dels restaurants.

Jose Luís Soler, cuiner i responsable del Bar Euro del Mercat, és el primera any que participa en la campanya i destaca que el muntatge de la tapa és fàcil sempre que es tingui el producte ja llest per emplatar i és mostra molt satisfet per l’alta afluència de clients.

Pel Jose Luís, la campanya és una bona eina per donar a conèixer els diversos negocis que hi participen.

La Muralla ja fa diverses edicions que participa en el Ganxotapes. Una de les seves responsables, la Leida Canelas, recorda l’èxit de la primera edició en la que varen participar i com aquesta afluència de gent es manté aquest any.

Com és tradicional, en aquesta edició també es farà el concurs per triar la millor Ganxotapa, on els participants han de puntuar de l’1 al 4 les Ganxotapes que tastin, fent servir el llibret que es troba a l’Oficina de Turisme, als establiments participants i col.laboradors i en edificis municipals.

A més, també hi haurà els premis als ‘ruteros’, que participaran en el sorteig de diferents obsequis dividits en 3 categories diferents. La campanya s’allargarà fins el 28 de maig. Podeu consultar tots els establiments participants fent clic aquí.

El més llegit

I després