I després

Àrea de Cultura de l’Ajuntament: teletreball, reprogramació d’activitats i gestió de l’Explica’m 2020

Les àrees de Cultura i Turisme de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha vist molt afectades les seves feines degut al protocol de confinament que s’ha decretat aquest dies. Moltes de les activitats que ja estaven programades han hagut de ser posposades o anul.lades.

Compartiu aquesta història

Les àrees de Cultura i Turisme de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha vist molt afectades les seves feines degut al protocol de confinament que s’ha decretat aquest dies. Moltes de les activitats que ja estaven programades han hagut de ser posposades o anul.lades.

Des de les àrees, però, se segueix treballant en la reprogramació de les activitats i també en la gestió de les altres campanyes que s’han d’engegar properament, com és el cas de la fira Explica’m.
La cap de Cultura de l’Ajuntament, Montse Barniol, ens comenta com estan gestionant tota la informació:

Estem davant d’una situació excepcional, el confinament ens ha dut a treballar a través del teletreball. Des de l’Ajuntament se’ns ha facilitat aquesta modalitat per tal que puguem anar treballant i seguint amb la gestió.

L’àrea de Cultura es comunica periòdicament a través de diversos canals com Whatsapp, videotrucada, telèfon o correu electrònic “per seguir gestionant la situació i fer un seguiment de les instruccions que ens van arribant”. També segueixen en contacte diari amb la regidora de l’àrea, Núria Cucharero, i les altres àrees del consistori “per seguir treballant projectes que gestionem conjuntament”.

Montse Barniol vol agrair a tots els centre educatius de Sant Feliu, les entitats Agrupació Teatral Benet Escriba i La Xarxa de Teatre Infantil i Juvenil, l’Agrupació Amics de la Sardana i als Amics de l’Ermita i Paratges de Sant Elm, com també a les companyies de teatre, “la ràpida resposta per adaptar-se i donar-nos les màximes facilitats en aquesta nova situació”.

 

Imatge d’una sessió de videoconferència entre les àrees de Cultura i Turisme amb la regidora Núria Cucharero.

 

Una de les propostes en la que ja estan treballant és l’Explica’m, la fira/festival amb el fil conductor del conte i les històries, per presentar espectacles, lectures de contes, il.lustracions i productes durant un cap de setmana tematitzat, adreçat tant al teixit social com el comercial.
Aquest projecte està ideat per les àrees de Cultura i Turisme, que desenvolupen les seves potencialitats per tal d’aportar continguts i propostes.

Es proposa una programació d’espectacles pensada per oferir-la al màxim teixit de públic en tres dies: infantil, juvenil i adult. També hi té lloc una fira, on es programen presentacions de llibres per part d’editorials i/o il.lustradors, estands d’editorials i llibreries i parades d’artesania relacionada amb el conte, a més de lectures dels sis contes escollits per a representar la fira 2020.

La proposta també hi involucra el teixit comercial de la ciutat, distribuint els contes per carrers de manera que tots els comerciants i veïns estan convidats a presentar i guarnir els carrers amb la seva temàtica.

Les inscripcions per participar-hi són fins el 24 de maig a través del portal ciutada.guixols.cat a l’apartat inscripcions. Per a qualsevol tipus d’ampliació d’informació o dubte es pot trucar al 972.82.06.46 o bé enviar un correu electrònic a adl@guixols.cat

El més llegit

I després