I després

Arcadi Lozano presenta el seu poemari a la Casa Irla, aquest divendres

Arcadi Lozano, conegut per les seves tasques de realitzador de televisió, creador de documentals cinematogràfics, textos teòrics sobre la imatge, entre altres, presenta el seu primer llibre de poemes.

Compartiu aquesta història

Arcadi Lozano, conegut per les seves tasques de realitzador de televisió, creador de documentals cinematogràfics, textos teòrics sobre la imatge, entre altres, presenta el seu primer llibre de poemes. Algunes de les poesies que formen part d’aquesta obra estan escrites des de fa anys i d’altres són actuals. La presentació tindrà lloc demà divendres a partir de les 8 del vespre a la Casa Irla del carrer Algavira 65-69 de Sant Feliu de Guíxols.

Segons explica el mateix autor “La simfonia del vent és la visió més amable i romàntica del vent, d’aquest element que a voltes es converteix en ferotge i destructor. El nom musical i bucòlic d’aquest llibre de poemes evidencia que em refereixo al vent més moderat, suau i calmat, a la brisa màgica que porta, mou i remou les olors, perfums i els sons per tot el planeta”.

 

El més llegit

I després