I després

Aquest Nadal, 4 representacions dels Pastorets a Sant Feliu de Guíxols

Aquest Nadal l'Agrupació Benet Escriba de Sant Feliu de Guíxols ha preparat 4 representacions d'aquesta obra. Segons declaracions de Roser Descayre, presidenta de l'agrupació, aquest anys han renovat l'obra per fer els textos més entenedors tant pels artistes que la representen com pel públic que hi assisteix.

Compartiu aquesta història

Aquest Nadal l’Agrupació Benet Escriba de Sant Feliu de Guíxols ha preparat 4 representacions d’aquesta obra. Segons declaracions de Roser Descayre, presidenta de l’agrupació, aquest anys han renovat l’obra per fer els textos més entenedors tant pels artistes que la representen com pel públic que hi assisteix. Aquest any una 70ena de persones fan possible

Aquest mes de desembre ha fet un any de la mort de Ricard Pelló, que juntament amb la seva esposa, va fundar l’Agrupació Benet Escriba i des del 1990 s’encarreguen de representar anualment Els Pastorets a la nostra ciutat amb textos de Ramón Pàmies i Ricard Pelló, músiques de Mossèn Miquel Ferrer i dels músics locals Josep Maria Vilà i Joan Ros.

Els dies i hores de la representació son els següents:

26 de desembre i 5 de gener a les 12 del migdia

28 i 29 de desembre sessió de tarda a les 18h.

Totes les representacions al Teatre Auditori Narcís Masferrer

Venda d’entrades a la Oficina de Turisme de dilluns a dissabte de 10 a 18h. i diumenges de 10 a 14h. A la taquilla del teatre una hora abans de cada funció. 8€ entrada general i 6€ entrada infantil per a nens i nenes de fins a 10 anys.

A continuació podeu escoltar a Roser Descayre explicant la nova edició del Pastorets de Sant Feliu de Guíxols

 

El més llegit

I després