I després

Aquest mes d’octubre comencen les obres de reparació de l’espigó de Rius i Calvet malmès pel temporal Gloria

Compartiu aquesta història

Les obres estaran acabades abans de les festes de Nadal

 

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols inicia aquest mes d’octubre els treballs de reposició i reforç de l’espigó de Rius i Calvet que va quedar malmès el 21 de gener del 2020 a causa del temporal Gloria.

La borrasca va ser un dels fenòmens meteorològics més importants en les darreres dècades al país. Els desperfectes ocasionats pel fort onatge van fer caure les pedres de l’espigó de Garbí de la façana exterior que dóna visió a l’horitzó tocant a Palm Beach, a més de deixar al descobert els fonaments de la passera.

Així ho explica l’Alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas.

 

Es recuperaran les pedres caigudes al fons del mar, se’n posaran de noves i es farà la reparació de tota la punta.
També es reposarà la passera que dóna accés al Club de Mar que va quedar descalçada i les escales de la petita grada d’accés a la platja de Palm Beach.

Per treballar a l’espigó els operaris crearan un passadís de sorra dura, al davant de la grada per on passaran els camions que portaran les pedres i es posarà una capa de sauló a sobre de l’espigó per no malmetre’l. També hi haurà una capa de sorra amb sauló a la platja, al voltant de la grada, que continuarà per sobre de l’espigó per no causar desperfectes mentre duri l’obra.

El més llegit

I després