I després

Aquest divendres s’inaugura el Creativa’t 2021 a la Rambla del Portalet

Un any més, torna a Sant Feliu de Guíxols el Creativa’t, la innovadora proposta impulsada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament en la qual alumnes de Batxillerat Artístic de l’Institut Sant Elm fan el comissariat de l’exposició d’un artista de la ciutat.

Compartiu aquesta història

Un any més, torna a Sant Feliu de Guíxols el ‘Creativa’t’, la innovadora proposta impulsada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament en la qual alumnes de Batxillerat Artístic de l’Institut Sant Elm fan el comissariat de l’exposició d’un artista de la ciutat. Enguany, el protagonista és Nei Albertí.

La proposta d’aquesta edició s’ha hagut d’adaptar a la situació sanitària provocada per la Covid, traslladant la mostra a un espai que s’està creant a l’aire lliure i que s’ha ubicat a la Rambla del Portalet. L’obra que s’hi exposarà és a hores d’ara encara inexistent, perquè es crearà en el mateix moment.

La inauguració del ‘Creativa’t’ està prevista per aquest divendres 26 de març a partir de les 6 de la tarda a la Rambla del Portalet i comptarà amb l’assistència de Nei Albertí i dels i les alumnes que hi han participat. També s’hi podrà gaudir d’una proposta musical per amenitzar l’acte.

La mostra es podrà visitar des del 26 de març fins el 6 d’abril.

El més llegit

I després