I després

AQUEST DIVENDRES 4 DE GENER ARRIBEN ELS CARTERS REIALS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

Compartiu aquesta història

Un any més, els Carters Reials de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient arribaran per mar a partir de les 18.30 hores a la platja de Sant Feliu de Guíxols, concretament a l’espigó de l’àncora.
Hi haurà una desfilada des de l’espigó fins el Passeig del Mar, passant posteriorment per La Rambla, c/ Hospital i el Monestir.

Tot seguit tindrà lloc l’encesa de l’Estel de Nadal i un espectacle audiovisual de mapping al Monestir, per donar pas tot seguit a la recollida de cartes dels infants de la ciutat, amb l’assistència dels Carters Reials, a la Porta Ferrada.

En aquesta activitat s’hi podran veure, a més, 60 patges, 20 percussionistes i un total de 20 persones que ajuden en l’organització.

Qui no pugui assistir-hi ho podrà veure en directe en un programa especial que s’emetrà per TV Costa Brava a partir de les 18.30 hores, amb entrevistes als protagonistes i gent de l’organització.

És una activitat organitzada per l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col.laboració de la Colla Gegantera Ganxona, Percussió Ganxona, el Club Nàutic, els alumnes de Baxtillerat Artístic d’Arts Escèniques de L’IES Sant Elm i un gran grup de voluntaris.

El més llegit

I després