I després

Aquest divendres 31 de gener triple concert a l’TZVR

Aquest divendres 31 de gener a les 20.30h a la sala Atzavara (TZVR) de la carretera de Palamós 266 de Sant Feliu de Guíxols, el grup ganxó Ask the dust presentarà el seu nou disc juntament amb Sheebam i Body Vishnu.

Compartiu aquesta història

Aquest divendres 31 de gener a les 20.30h a la sala Atzavara (TZVR) de la carretera de Palamós 266 de Sant Feliu de Guíxols, el grup ganxó Ask the dust presentarà el seu nou disc juntament amb Sheebam i Body Vishnu.

De Sant Feliu de Guíxols, i sorgits de les cendres de la banda We Can’t Be Lovers, allà pel 2010, Ask the dust aposten pel so acústic, però enèrgic i l’esperit de banda de carrer, entre el folk, el country i el punk. Han editat 3 maquetes : Ho diu Sant Feliu! (2012) i Absolut disaster (2016), i Ask the Dust loves you! (2019). Han guanyat diversos concursos, acompanyat bandes com Steve Smyth, Xavier Calvet, Copa Lotus, Ca Vell, Rústicos Acústicos, Daniel Lumbreras i han tocat a festivals com Porta Ferrada, Sant Feliu Fest, Acústic Vell, etc…

Després de canvis en la seva formació, actualment formen la banda:
– Andreu Ferrer: guitarra
– Albert Pascual: mandolina i guitarra
– Pere Puig: bateria
– Xavi Romero: guitarra
– Robert Sanchez: steel guitar i dobro
– Agustí Segura: contrabaix i veu

D’altra banda, Body Vishnu, és un grup creat a Sant Feliu de Guixols al 1994 i format als seus inicis per Charlie Blake a la veu Albert Maurici a la guitarra, Xavi Lloret al Baix i Marc Clos a la Bateria fent un estil de musica Sinistre Rock. Aquest format de 4 va durar fins el 1996 A partir d’aquí van continuar en Charli Blake i en Xavi Lloret amb l’afegit de la “Machine” (base de ritmes) transformant una mica l’estil cap a l’industrial i fent concerts molt esporàdicament fins al 2011. A l’estiu de 2012 s’incorpora l’Alfredo Garcia com a guitarrista. Aquest trio conjuntament amb la Machine continuaran fins el 2014, moment que entrarà a la Banda com a Bateria en Charli Alaminos, aquest fet farà que la Machine descansarà com a membre dels Body Vishnu! moment en el qual el grup torna a transformar l’estil a Sinistre Punk aquest cop.. Finalment cap al 2015 entra en Nestor Sanchiz com a corista i aixi queda la banda actual en format de 5! Charly Blake: Veu, Xavi Lloret: Baix, Charli Alaminos: bateria i Nestor Sanchiz: coros. L’any pasat van gravar disc a Ultramarinos Costa Brava el qual presentaran aquest divendres 31 a la sala Atzv juntament amb Sheebam i Ask rhe Dust!

Sheebam és un grup de Sant Feliu de Guíxols format per en Pere Puig, En Xavi “Sico” Romero al baix i en Robert Sanchez a la guitarra i veu. La formació va debutar al 2013, amb diversos concerts, compartint cartell amb Dudes i El Dorado entre altres. El seu Rock és cru i directe. Presenten el seu primer treball “No Truth To Tell”, gravat i mesclat per Estudios Ultramarinos de Sant Feliu de Guixols.

Trobareu més informació a les pàgines tzvrclub d’instagram i atzavaraclub de facebook.

El més llegit

I després