I després

AQUEST DIUMENGE TEATRE A SANT FELIU

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge, a les 6 de la tarda al Teatre-Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, el Grup de Teatre El Centre de Llorenç del Penedès representarà l’obra escrita per Eric-Emmanuel Schmidt “Variacions enigmàtiques”, traduïda per Jordi Fité i dirigida per Llorenç Rafecas.
En la sinopsi de l’obra s’apunta que “no coneixem mai ningú del tot. Ens pensem que ho sabem, però només som capaços de veure els aspectes més evidents. I n’hi ha molts més. Variacions enigmàtiques és una comèdia, una tragèdia, un diàleg filosòfic, una brillantíssima reflexió de Schmitt sobre diverses cares del ésser humà: l’amor, la por, les il·lusions, les frustracions i la impossibilitat de conèixer algú plenament”.
Aquest grup que ja va aconseguir, entre altres, el premi al millor grup de la quarta edició d’aquest mateix concurs, aporta aquesta obra amb la qual està triomfant arreu de Catalunya per la qualitat dels seus actors i col·lecciona premis de la resta de concursos que se celebren arreu del país.
Aquesta és la segona obra que s’estrena després de la bona acollida que va tenir la setmana passada “El diari d’Anna Frank” que va delectar al públic que es va costar al teatre-auditori i no només va poder contemplar les evolucions d’un impecable grup d’actors sinó que també varen gaudir d’una escenografia gens habitual en una obra de teatre amateur d’aquestes característiques.

El més llegit

I després