I després

Aquest diumenge al TAM, l’obra “Miracle a la casa negra” a través del VI Concurs de Teatre Amateur de SFG

Compartiu aquesta història

Dins del VI Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols, es presenta a Sant Feliu de Guíxols aquest diumenge a les 18.00h de la tarda l’obra de teatre “Miracle a la casa negra”, a càrrec de la companyia de Granollers “Grup de Teatre Quatre per Quatre”, una obra de l’autor Milan Uhde, dirigida per Dusan Tomic i traduïda per David Utrera.

Una trobada familiar per parlar de l’herència de la casa, és el nus de l’obra. Aquesta arrenca amb el pare atrafegat per arreglar una canonada d’aigua, la enèsima averia d’una casa vella que constantment necessita atenció i que avança inexorablement a una estat ruïnós. Els gags i el to humorístic contrasten amb el contingut dramàtic de l’argument que es desgrana al llarg de l’obra; unes relacions familiars marcades pels fets històrics del seu país, i també dramàtic, que han condicionat la vida dels seus personatges i que els porta a desenterrar les seves pors i silencis amagats durant anys perquè, igual que la casa, puguin sortir del seu estat ruïnós.

Per més informació sobre la companyia entreu a www.quatreperquatre.com

Les entrades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols
De dilluns a dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 19 h
Diumenges i festius de 10 a 14 h
Tel. 972 82 00 51
Al TAM el dia de la representació
2 hores abans de l’espectacle

Us recordem que aquesta mostra dura fins al mes d’abril, i que la próxima obra que es representarà serà el proper diumenge 20 de febrer a les 6 de la tarda al TAM, amb El Centre de Llorenç del Penedès “L’evangeli segons Pilat”, adaptada per Llorenç Rafeques.

El més llegit

I després