I després

Aquest diumenge al TAM, l’obra “L’Evangeli segons Pilat” a través del VI Concurs de Teatre Amateur de SFG

Compartiu aquesta història

Dins del VI Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols, es presenta a Sant Feliu de Guíxols aquest diumenge a les 18.00h de la tarda l’obra de teatre “L’Evangeli segons Pilat”, a càrrec de la companyia “Grup de Teatre El Centre” de Llorenç del Penedès, una obra de l’autor Eric-Emmanuel Schmitt, adaptada i dirigida per Llorenç Rafecas.

Any 788 de la fundació de Roma. Regnat de l’emperador Tiberi. En un racó de l’imperi, a la província de Palestina i durant la festa jueva de la Pasqua, el prefecte Pilat, a instàncies de les autoritats religioses, ha ordenat l’execució d’un mag estrany anomenat Jesús. Tres dies més tard, el sepulcre on han posat el seu cadàver és trobat buit. Pilat, tement alguna operació de fanatisme religiós per part dels seus seguidors, inicia una investigació policial per esbrinar què ha passat i, sobretot, per recuperar les despulles del mag. Mentre Pilat intenta aplicar la racionalitat més freda en les seves deduccions, comencen a córrer rumors estranys que parlen de testimonis que asseguren haver vist a Jesús viu. Com es pot explicar? Pilat es plantejarà diverses possibilitats que intentarà verificar.

Les entrades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols
De dilluns a dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 19 h
Diumenges i festius de 10 a 14 h
Tel. 972 82 00 51
Al TAM el dia de la representació
2 hores abans de l’espectacle

Us recordem que aquesta mostra dura fins al mes d’abril, i que la próxima obra que es representarà serà el diumenge 13 d’abril a les 6 de la tarda al TAM, amb el “Grup de Teatre Acte Quatre” de Granollers, amb l’obra “Così è, se vi pare (és així si us ho sembla)”.

El més llegit

I després