I després

Aquest diumenge 6 d’octubre primera obra del Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu de Guíxols

Aquest diumenge 6 d'octubre, a les 6 de la tarda, al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, primera obra del Concurs de Teatre Amateur. Bruna, amb guió, música i lletres i direcció de Mar Puig i Mateu Peramiquel.

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge 6 d’octubre, a les 6 de la tarda, al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, primera obra del Concurs de Teatre Amateur. Bruna, amb guió, música i lletres i direcció de Mar Puig i Mateu Peramiquel.

Un treball d’escola fa que la Bruna expliqui la vida de la seva àvia. Encuriosida per la història, comença a investigar i descobrir persones i fets que no coneixia i que canviaran la vida de tota la família. Un viatge al passat, ple de melancolia i enyorança que ens farà conèixer la realitat llunyana i el paral·lelisme d’aquesta amb la societat actual. L’obra trasllada l’espectador a dues èpoques diferents i s’endinsa en les realitats dels infants en el pas del temps, com aquests es relacionen, juguen i aprenen.

Venda d’entrades Anticipades a l’Oficina de Turisme en dies feiners de 10 a 18:30h. i dissabtes i festius de 10 a 19:30h.

Venda a taquilla al Teatre Auditori Narcís Masferrer al C/Callao, s/n una hora abans de la funció.

El més llegit

I després