I després

Aquest diumenge 29 de setembre Sant Feliu de Guíxols combina Esport i neteja

Aquest diumenge 29 de setembre de 2019 es farà una sortida d'Eco-Marxa que combina esport i neteja de residus, el que es coneix com a 'plogging'. Es farà en dos municipis del Baix Empordà, Palamós i Sant Feliu de Guíxols, i posteriorment en altres poblacions de les comarques gironines.

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge 29 de setembre de 2019 es farà una sortida d’Eco-Marxa que combina esport i neteja de residus, el que es coneix com a ‘plogging’. Es farà en dos municipis del Baix Empordà, Palamós i Sant Feliu de Guíxols, i posteriorment en altres poblacions de les comarques gironines.

Es preveu la neteja de diferents punts de la nostra ciutat, amb incidència a la zona litoral, mentre es fa activitat física (córrer o caminar).

Fa pocs dies es va fer una reunió amb diferents entitats, clubs i associacions de la ciutat per tal d’aportar idees i propostes de cara a millorar la convocatòria.

Després de recollir les aportacions, l’activitat queda així:

-Diumenge 29 de setembre, de 9 a 11 del matí. Sortida des de l’Antic Club Nàutic. Cal inscripció prèvia (per tenir assegurança) i és gratuïta.

Es concep com una activitat entre amics i família. No hi ha una edat mínima, però es recomana que els més joves siguin a partir de vuit anys.

Uns dies abans, la Confraria de Pescadors (una de les entitats col·laboradores) haurà recollit residus que es troben normalment a l’aigua, i els deixaran exposats a les immediacions del seu recinte, per tal que la ciutadania prengui consciència del fet que els residus que es generen al terra, acaben al mar.

Inscripcions obligatòries i gratuïtes a:
www.guixols.cat/mou-te o bé a: https://moute.twinapp.net/activitats/baix-emporda/

El més llegit

I després