I després

Aquest diumenge 1 de desembre Concurs de Teatre Amateur a Sant Feliu de Guíxols

Aquest diumenge 1 de desembre al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, a les 18h, representació d'una nova obra del XV Concurs de Teatre Amateur ciutat de Sant Feliu de Guíxols. La companyia Elenc Artístic Arbocenc de l'Arboç representarà “LA PEPA MACA”, obra escrita en clau de tragicomèdia per Cecília A. Màntua.

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge 1 de desembre al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, a les 18h, representació d’una nova obra del XV Concurs de Teatre Amateur ciutat de Sant Feliu de Guíxols.

La companyia Elenc Artístic Arbocenc de l’Arboç representarà “LA PEPA MACA”, obra escrita en clau de tragicomèdia per Cecília A. Màntua.

Aquesta obra va ser escrita en homenatge a la dona marinera, i fou estrenada a meitat dels anys 50 del segle passat, tenint un èxit aclaparador en la cartellera teatral barcelonina, i de la que se’n van fer incomptables muntatges i representacions per tot Catalunya.

L’Elenc recupera així la posada en escena d’aquesta obra tan nostrada, dotada d’un caire folklòric, convencional i costumista, com es pot qualificar el teatre de Cecília A. Màtua.

Venda d’entrades Anticipades a l’Oficina de Turisme en dies feiners de 10 a 18:30h. i dissabtes i festius de 10 a 19:30h.

Venda a taquilla al Teatre Auditori Narcís Masferrer al C/Callao, s/n una hora abans de la funció.

Roser Descayre, presidenta de l’Agrupació Teatral Benet Escriba, ens avança l’argument d’aquesta obra:

‘La Pepa Maca és una obra clàssica del teatre català ambientada en la Costa Brava de principis dels anys 50. Una obra que val la pena veure-la ja que aquesta agrupació ha estat guardonada amb la Creu de Sant Jordi per la seva trajectòria de més de cent anys de teatre amateur’.

El més llegit

I després