I després

Aquest dissabte, torna la Marnaton eDreams a Sant Feliu

Sant Feliu de Guíxols es converteix en l’epicentre de la cursa de natació en aigües obertes ‘Marnaton eDreams’, que aquest 2021 torna a la ciutat després que l’any passat no es pogués celebrar degut a la situació pandèmica.

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols es converteix aquest dissabte 26 de juny en l’epicentre de la cursa de natació en aigües obertes ‘Marnaton eDreams’, que aquest 2021 torna a la ciutat després que l’any passat no es pogués celebrar degut a la situació pandèmica.

Els nedadors i nedadores podran escollir entre tres distàncies: 1,5 quilòmetres, de Port Salvi a la platja de Sant Feliu; 6 quilòmetres, de Cala Canyet a Sant Feliu, i 12 quilòmetres, de Tossa de Mar a Sant Feliu.

La primera prova, que fa el recorregut de Tossa a Sant Feliu, començarà a les 8 del matí. La segona, la que surt de Canyet i arriba fins la nostra ciutat començarà a les 10.15 hores i, finalment, la tercera, amb el recorregut que surt de Port Salvi, s’iniciarà a les 12.15 hores.

La cursa forma part d’un circuit de cinc proves; l’última d’elles va ser principis de juny a Begur. Teniu més informació al web de la prova fent clic aquí.

El més llegit

I després